Зустріч з Анною Лимич у Рівненській бібліотеці для молоді

20.03.2019 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У рамках Всеукраїнського тижня читання, 21 березня об 11 годині в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться літературне знайомство з відомою рівненською письменницею Анною Лимич «Царство для тих, хто любить читати».

Анна Лимич лауреатка літературної премії ім. В. Поліщука, переможниця конкурсу «Краща книга Рівненщин-2010». Твори Анни Андріївни друкувалися в багатьох часописах, вона авторка багатьох видань для дітей і дорослих. Письменниця розповість читачам як народжуються її твори та створюються ілюстрації до них. Вона представить свої книги, написані в різні роки: «Жили-були ліньки» (1993), «Мишенята» (1999), віршована книжка-розмальовка «Абетка» (2007). «Під мухомором» (2008), «Мура-гламура» (2016), «Атон і таємниця Атома: Казка про Чорнобиль» (2017). Ще більше веселих і дотепних героїв представлені на сторінках збірки пiзнавально-фантастичних оповiдань «Ельвіра в Країні Котів», яка вийшла у видавництві «Волинські обереги» в 2016 році.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews