21 березня у Рівному відбудеться вечір поетичного настрою «Поезії одвічна висота»

20.03.2019 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Завтра, в четвер, 21 березня о 14.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул.Київська,18) відбудеться вечір поетичного настрою «Поезії одвічна висота». Захід відбудеться в рамках Всеукраїнського тижня читання та з нагоди Всесвітнього дня поезії.

null

Гостями зустрічі будуть відомі на літературних та мистецьких майданчиках Рівненщини письменники Ірина Баковецька-Рачковська, Тата Рівна, Наталія Демедюк, Юлія Хлапук, Марія Дума. Усі вони дуже різні, але володіють потужною позитивною енергетикою поезії, пишуть глибоко та осмислено. У творах авторок прекрасна органічна мова, свіжі образи та різні відтінки людських стосунків. Поетеси розкажуть про себе і свою творчість та представлять власні книги. Під час спілкування в авторському виконанні прозвучать кращі поетичні твори. До уваги відвідувачів виставка «Обрії літератури Волинського краю»

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені шанувальники поезії, читачі бібліотеки та всі бажаючі. 

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-52-60 (Валентина Володимирівна).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews