У Рівному в обласній бібліотеці для молоді відбудеться нестандартна подія − тиха вечірка «Good Silent Party»

20.03.2019 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

В суботу, 23 березня з 18.00 по 20.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться нестандартна подія − тиха вечірка «Good Silent Party». Ця подія проходитиме в 20-ти бібліотеках різних міст України за участі відомого письменника Сергія Жадана.

Для участі у тихій вечірці, всім бажаючим варто прийти до обласної бібліотеки для молоді зі смартфоном і навушниками. Попередньо потрібно завантажити застосунок «Радіо Сковорода». Під час тихої вечірки всі приєднаються до радіоефіру і розважатимуться по-тихому з усією країною.

Головна вечірка відбудеться в бібліотеці м. Старобільська Луганської області, звідки учасників дійства чекає виступ діджея Sunny Boy (Михайла Лемака), інтерв’ю з головним гостем, письменником Сергієм Жаданом, а ще − спілкування з учасниками вечірки по всій країні та нова українська танцювальна музика.

Головна мета події − популяризувати сучасну українську культуру нестандартними методами, показати сучасну бібліотеку як зовсім новий простір, що об’єднує навколо себе прогресивних та сміливих.

null

Ініціатор вечірки: Луганська обласна універсальна наукова бібліотека

Організатори: Літературно-мистецька комунікаційна платформа «Година в метро» та Рівненська обласна бібліотека для молоді.

Радіопартнер – мандрівне «Радіо Сковорода».

На захід запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі, хто має смартфон, навушники та бажання випробувати новий формат вечірки.

Участь безкоштовна за умови реєстрації – https://bit.ly/2JnGn53

 

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: +38 (050) 838 11 67 (Сергій Летучий).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews