У Рівному гарячу воду подаватимуть і після завершення опалювального сезону

Про це сповіщає своїх споживачів ТОВ «Рівнетеплоенерго»

20.03.2019 22:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вперше за останні роки ТОВ "Рівнетеплоенерго" планує продовжити централізоване гаряче водопостачання після завершення опалювального сезону.

Підприємство лиш нагадує, що стабільність подачі гарячої води залежить передусім від своєчасної оплати за надану послугу та доводить до відома користувачів, що у підприємства залишаються лише  18% коштів, які сплачують за послуги з теплопостачання та гарячого водозабезпечення споживачі. А левова частка коштів – 82% автоматично відраховуються постачальникам газу.  

Тому ТОВ «Рівнетеплоенерго» нагадує, що коли люди невчасно розраховуватимуться за воду, це означає, що підприємство не отримає газ, без якого подача гарячої води наразі неможлива. 

Натомість, коли за послуги сплачено своєчасно та в повному обсязі, це є запорукою виконання ремонтних робіт із підготовки до наступного опалювального сезону.

Тож колектив  ТОВ «Рівнетеплоенерго» звертається до споживачів із проханням провести розрахунки за теплову енергію, отриману протягом опалювального сезону, та своєчасно сплачувати послугу за гаряче водопостачання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews