Костопільські поліцейські дали настанови школярам перед початком канікул

До Костопільського НВК «ЗОШ І ступеня - гімназія ім. Т. Шевченка» вчора завітали поліцейські місцевого відділу поліції.

null

Старший інспектор сектору ювенальної превенції Олександра Незгода та інспектор групи реагування патрульної поліції Ігор Луцик напередодні канікул нагадали школярам правила безпечної поведінки на дорозі, в побуті та перевірили знання юних учасників дорожнього руху, зокрема щодо перетину вулиць, значення розмітки та знаків. Переконатися, що діти теорію засвоїли і на практиці, поліцейські змогли безпосередньо на вулицях міста.

Наостанок емоцій гімназистам додав службовий автомобіль поліції, у якому їм дозволили посидіти за кермом та ознайомитися із його оснащенням.

null
 
 
У зв’язку із тижневими канікулами поліцейські звертаються до водіїв бути максимально уважними до маленьких пішоходів, поведінка яких на дорозі часто є непередбачуваною, а також до батьків, аби вони наголосили дітям на правилах дорожнього руху та елементарних правилах поведінки вдома.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області