У Рівному створять молодіжний центр

22.03.2019 14:22   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська
Кажуть, що аналогів такого центру в області немає. Назвати центр планують RUH (Rivne Unique Hub).

Ініціювали створення центру депутати Молодіжної міської ради. Вони переконані, що він сприятиме цілісному розвитку учнів загальноосвітніх навчальних закладів, студентів та містян, а також  дозволить активним жителям більше долучатися до покращення як обласного центру, так і Рівненщини загалом. Основну мету центру ініціатори вбачають у наданні рівних можливостей для розвитку усієї молоді міста.

 

Уже відомо, що на базі центру діятимуть такі проекти, як:«Батьківський клуб» ,«English is Fun: Club of Non-Speakers.», «Дебатний клуб», «Прaвоздатність». Також у Молодіжному центрі RUH проводитимуться різноманітні тренінги та лекції здебільшого для розвитку особистості.

Таку ініціативу депутати Молодіжної ради підтримали на другій робочій сесії. На ній же ж перейнялися і проблемою сміттєвого безладу, котрий, за їхніми словами, коїться на відведеному для збору сміття місці на вул. Київська, 34.

 

Також депутати Молодіжної ради, зокрема комісія з питань урбаністики працюють над створенням проекту по освітленню  віддалених районів Рівного. Це малоосвітлені території по вулицях Січових Стрільців, Калинова, Джерельна та Князя Володимира.

У планах також підтримати звернення до міського голови Рівного щодо приєднання Рівненської міської ради та її виконавчих органів до Міжнародної Хартії відкритих даних. 

 

Зацікавилися депутати Молодіжної ради і розвитком центрального парку Рівного. Для цього навіть звернулися до директора парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка.

Нагадуємо, Молодіжна міська рада Рівного є консультативно-дорадчим органом при Рівнераді. Вона створена за сприяння секретаря міської ради Паладійчука Сергія Богдановича як проект Громадського бюджету Рівного.

За матеріалами https://ritm.tv/ 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv