Гвардійці здавали кров для поранених, яких нещодавно привезли до Львова

22.03.2019 21:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

До військово-медичного центру західного регіону, що знаходиться у Львові, продовжують привозити поранених бійців зі сходу країни. Кілька днів тому до центру знову привезли поранених різної ступені тяжкості.

null
Фото з мережі Інтернет

Місто одразу сколихнула інформація про необхідність допомогти захисникам. Стосувалось це і речей, і ліків і, особливо, крові, її потребують постійно. Гвардійці 2 Галицької бригади Нацгвардії України відгукнулись на прохання здати кров одразу. Серед офіцерів і контрактників були ті, хто вже це робив, але деякі здавали вперше.

null
Фото з мережі Інтернет

Полковник Олег Пельчарський, заступник командира бригади здавав кров вдруге за життя: «Перший раз це було ще у мої курсантські роки, - розповідає Олег Богданович, - зараз просто захотілось підтримати наших побратимів, що захищали країну на сході ціною власного здоров’я. Думаю, що при нагоді, зроблю це ще раз без роздумів».

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews