У Рівному рятувальники гасили суху траву (ФОТО)

24.03.2019 15:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Вчора 23 березня у Рівному поблизу вулиці Ботанічної зловмисники підпалили суху траву. Полум’я швидко поширювалося, займаючи нові території. Біді зарадили рятувальники. На місце події прибули рятувальники чергового відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне.

О 15:50 пожежу було локалізовано, а о 17:40 ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено 0,2  га сухої трави та сміття. До ліквідації було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та чотири чоловіки особового складу рятувальників.

null
Фото ГУ ДСНС Рівненської обл.

Рятувальники попереджують, що самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків, випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із водно-болотною та іншою природною рослинністю або її залишків у смугах відводу автомобільних доріг і залізниці, а також опалого листя у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу тягне за собою адміністративну відповідальність.

null
Фото ГУ ДСНС Рівненської обл.

Якщо ви помітили горіння сухої трави – спробуйте самотужки його ліквідувати.

У випадках значного поширення пожежі – негайно повідомте про загоряння за телефоном «101».

null
Фото ГУ ДСНС Рівненської обл.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews