У Шпанові поблизу Рівного горів житловий будинок

Рівненські рятувальники діяли оперативно (ФОТО)

24.03.2019 22:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Сьогодні, 24 березня, вдень о 03:09 до Служби порятунку Рівненщини за номером “101” надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Рівненський р-н, с. Шпанів. На місце події було направлено чергові караули рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення та оперативно-координаційний центр обласного управління ДНС.

null
Фото ГУ ДСНС в Рівненській області

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що горить цегляний, критий шифером, розміром 5х7м житловий будинок. На ліквідацію рятувальники відразу подали вогнегасячі засоби. О 03:35 пожежу було локалізовано, а о 04:50 повністю ліквідовано. В результаті пожежі знищено покрівлю житлового будинку.

null
Фото ГУ ДСНС в Рівненській області

До ліквідації було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та одинадцять чоловік особового складу рятувальників. Причина пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

null
Фото ГУ ДСНС в Рівненській області

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews