У Рівненському районі так захищали населення, що накрутили 1,8 мільйонів гривень

26.03.2019 18:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

На понад 1,8 млн грн порушень виявили спеціалісти Держаудитслужби в Рівненському  районному управлінні соціального захисту населення  

При проведенні ревізії в Управлінні соціального захисту населення Рівненської районної  державної адміністрації  Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області виявлено порушень на 1846,8 тисяч гривень.

Зокрема, аудитори встановили, що 133 жителям району, які подали недостовірну інформацію про свій майновий стан, за період з 01.2015 по 30.04.2018 зайво призначено та нараховано  житлових  субсидій на загальну суму 1690,7 тис.грн.  

22 господарства району, власники яких не задекларували доходи, безпідставно отримали 26,7 тис. грн житлових субсидій, які отримані з Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

Окрім того, аудиторами виявлено факти приховування малозабезпеченими сім’ями району інформації щодо придбання транспортних засобів та житла вартістю, що перевищує 10-кратну величину прожиткового мінімуму, через що їм було зайво призначено державну соціальну допомогу на  загальну суму 113,42 тис. гривень.

Керівнику Управління соціального захисту населення Рівненської районної державної адміністрації надіслано вимоги про усунення  виявлених порушень.

Матеріали надіслано до правоохоронних органів.

 

Джерело: прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews