На Поліссі отримав опіки 63-річний сусід господаря, в домі якого сталася пожежа

Через необережність: намагаючись допомогти, чоловік упав на саморобний обігрівач

27.03.2019 21:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Виклик на пожежу надійшов до Служби порятунку Рівненщини 26 березня о 13:40. Пожежа сталася у житловому будинку села Городець Володимирецького району по вул. Коломійця.

Пожежа виникла у одній із кімнат житлового будинку. Вогнем пошкоджено постіль і підлога в кімнаті житлового будинку, а також закопчено стіни. Під час пожежі отримав опіки 40% тіла громадянин 1955 р.н. Чоловіка у важкому стані госпіталізовано до Володимирецької центральної районної лікарні.

Попередньо відомо, що травмований чоловік є сусідом власника помешкання, що горіло. Через власну необережність він упав на саморобний електрообігрівач.

До ліквідації пожежі було залучено одна пожежна цистерна місцевої пожежної команди та три вогнеборці. Причина пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюються.

Співробітники Служби порятунку закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті та дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню, а найголовніше - убезпечити життя своє та близьких.

В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Головне управління ДСНС України у Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews