У місті Дубно рятувальники тренувалися на території військової частини (Фото)

28.03.2019 14:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

28 березня на території військової частини А-2363 рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з військовослужбовцями провели спільні тактико-спеціальні навчання.

Згідно тактичного задуму навчань пожежа резервуарів на території військової частини.

Після надходження відповідного повідомлення на пункт зв’язку військової частини, до місця умовної пожежі було направлено чергову зміну пожежної команди в/ч А-2363 у складі одного відділення. Разом з тим, черговий по частині про виникнення пожежі повідомив рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №5 м.Дубно.

Оперативно на місце виклику прибули вогнеборці військової частини та рятувальники ДСНС, які після проведення розвідки переконавшись, що обслуговуючому персоналу нічого не загрожує, приступили до ліквідації пожежі.

Метою навчань було практичне відпрацювання гасіння пожеж та вдосконалення порядку взаємодії органів управління і сил, які залучаються до оперативного реагування.

За матеріалами ГУ ДСНС у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews