На Рівненщині поліцейські ситуаційного центру здійснюють моніторинг виборчого процесу цілодобово

28.03.2019 22:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Із метою оперативного та якісного реагування на повідомлення і правопорушення, що стосуються виборчого законодавства, забезпечення публічної безпеки та порядку під час виборів Президента України ситуаційний центр поліції області переведений на позаплановий режим роботи до 5 квітня. 

Працівники Центру в цілодобовому режимі відслідковують, проводять моніторинг та аналіз інформації, узагальнюють ситуацію із виборчим процесом, а у разі необхідності вносять пропозиції щодо вжиття додаткових заходів реагування для забезпечення правопорядку під час волевиявлення громадян і проведення демократичних виборів.

Поліція області на сьогодні отримала 87 повідомлень, пов’язаних із виборчим процесом. За результатами перевірки складено 26 протоколів про вчинені адмінправопорушення, а у трьох кримінальних провадженнях тривають досудові розслідування.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews