Як ФК «Верес» підтримує Млинівську громаду

29.03.2019 20:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

На черговій сесії Млинівської селищної ради  депутати, з-поміж більш як двохсот питань порядку денного, ухвалили Програму розвитку фізичної культури і спорту Млинівської об’єднаної територіальної громади на період до 2020 року. Під час обговорення цього питання селищний голова Дмитро Левицький дав відповідь на запитання депутата про те, у скільки селищному бюджету обходиться кожна гра рівненського «Вереса» на стадіоні «Колос» у Млинові. Зрозуміло, що запитання виникло у зв’язку з тим, що громада вкладає кошти в облаштування футбольного поля і спортивної споруди.

Відтак Дмитро Левицький зазначив: після кожного матчу за участю рівненських футболістів у селищну казну від «Вереса» надходить 2850 гривень, а також 30 відсотків коштів від проданих на гру квитків. Окрім того, адміністрація футбольного клубу надає громаді фінансову підтримку для придбання засобів для підтримання належного стану футбольного поля, зокрема, підживлення трави, каткування та іншого.

Втім, очільник громади наголосив і на тому, що матчі за участю «Вереса» на млинівському стадіоні «Колос» - це також престиж райцентру і об’єднаної територіальної громади, а заодно і популяризація футболу як наймасовішого виду спорту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews