БК «Рівне» зіграє перші домашні матчі фінальної частини Чемпіонату України (Відео)

30.03.2019 06:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Чемпіонат України з баскетболу серед чоловічих команд Вищої ліги виходить на фінішну пряму. У фінальній частині грають тільки найкращі та найсильніші. Тепер жодної “прохідної” гри, жодної “халяви” та жодного права на помилку.

Тільки баскетбол найвищого гатунку. Чоловіча команда БК “Рівне” результатами на першому етапі, а також двома перемогами у Миколаєві у першому турі фінальної частини довела, що амбіції вибороти медалі Чемпіонату України не є безпідставними. Гравці можуть долати будь-якого суперника, і вже зараз команда готова продовжити свій переможний шлях до мети разом із своїми вірними уболівальниками.

Вже сьогодні, у п’ятницю 29 березня о 18:00 та суботу 30 березня о 10:00 перші домашні матчі фінального етапу для БК “Рівне”. Суперник – БК “Маріуполь”, це будуть перші ігри між собою в історії цих колективів.

Рівняни після двох упевнених перемог в першому турі “фіналу” у Миколаєві закріпилися на другому місці турнірної таблиці. В цьому є заслуга і БК “Маріуполь”, які зуміли завдати поразки нашому “кривднику” БК “Тернопіль-ТНЕУ”. Тож, на цьому етапі чемпіонату слабких суперників не буває!

 

 

Запрошуємо усіх наших уболівальників прийти та підтримати команду і разом здобути перемогу, а просто любителям баскетболу насолодитися хорошою та якісною грою, яку обов’язково продемонструють команди. 

Усіх наших шанувальників з інших міст та країн БК “Рівне” традиційно запрошує підтримати команду у відеотрансляції!

Баскетбольний клуб “Рівне” також закликає усіх уболівальників не бути байдужими та долучитися до спільної ініціативи клубу та Благодійна організація “Дарунок”.

Пропонуємо і Вам, нашим вірним уболівальникам, допомогти тим, хто цього потребує, проявивши свою соціальну відповідальність та допомогти дітям! Скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка” відтепер на усіх матчах БК “Рівне”. БК “Рівне” зі свого боку віддаватиме на потреби благодійників 10% від виручки з продажу атрибутики у нашому фан-шопі.

Прес-служба БК "Рівне".

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews