У Рівному вогнеборці врятували приватний будинок

31.03.2019 10:13   Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Опубліковано : Вікторія Синиця

30 березня о 21:26 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу у приватному, цегляному, одноповерховому житловому будинку в місті Рівне по вулиці Семиренка.

До місця виклику було направлено два чергових відділення бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центру обласного управління ДСНС.

Після прибуття за вказаною адресою вогнеборці встановили, що осередок пожежі знаходиться на кухні, існує загроза поширенню вогню на житлові кімнати та горищне приміщення.

На гасіння пожежі рятувальники подали вогнегасячі засоби. Вже о 21:37 пожежу було локалізовано, а о 21:40 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих не має. Будинок вдалося врятувати.

Вогнем пошкоджена газова плита та закопчено стіни на кухні. Ще до приїзду рятувальників, власник помешкання намагався самотужки ліквідувати пожежу за допомогою вогнегасника, а його рідні тим часом самостійно залишили будинок. Зі слів громадян, загорілася фритюрниця, але остаточна причина пожежі встановлюється.

За матеріалами прес-служби ГУ ДСНС України у Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області