У Рівному поліцейські встановлюють обставини смерті немовляти

02.04.2019 16:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Про смерть 11-місячного хлопчика за місцем проживання у будинку на вулиці Льонокомбінатівська обласного центру до поліції учора, першого квітня, близько 18:30 повідомила бригада швидкої медичної допомоги.

Поліцейські попередньо встановили, що хлопчик почав задихатись. Батьки викликали медиків «швидкої», які вже через сім хвилин надавали невідкладні реанімаційні заходи. Майже годину вони боролися за життя дитини, втім врятувати не вдалося. О 18:10 вони констатували біологічну смерть дитина, яка попередньо настала внаслідок аспірації.

При поверхневому огляді ознак насильницької смерті поліцейські не виявили. Тіло дитини відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, слідчі встановлюють усі обставини трагедії.

Нагадаємо, 29 березня в Костополі Рівненської області після проведення вакцинації від гепатиту і поліомієліту померла шестимісячна дитина. Про це поінформувала поліція Рівненської області.

«Учора близько 13.30 лікарі костопільського медзакладу провели дитині щеплення від поліомієліту та гепатиту. Близько 17.00 в немовляти різко погіршився стан здоров’я. Батьки викликали «швидку», втім до їх приїзду дитина померла», – ідеться в повідомленні.

За даними поліції, дівчинку виховували 29-річний батько і 17-річна мати, які живуть у цивільному шлюбі.

Про смерть дитини поліцію повідомили медики. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews