Рівненщина презентувала туристичні перлини краю для 23 країн світу

Романтичний, оздоровчий, історичний та пригодницький. Такі види туризму Рівненщина представила на міжнародній туристичній виставці «Україна – подорожі та туризм / UITT-2019».

02.04.2019 19:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Виставка є наймасштабнішою в Україні, з неї традиційно розпочинається туристичний сезон. Цього року понад 300 компаній з 23 країн світу та 39 міст і регіонів України зібралися у Києві аби обмінятися інформацією про туристичні новинки, визначити основні туристичні напрямки сезону та сформувати туристичні пропозиції. Серед них була і Рівненщина.

«Цьогоріч  ми робили ставку на створенні живих вражень за допомогою інтерактиву. В рамках співпраці з Google, за допомогою сучасного Travel box, відвідувачі могли здійснити інтерактивні подорожі до Тунелю кохання та Тараканівського форту», - розповіла заступник начальник управління культури і туризму Рівненської ОДА Ярослава Гаврилова.

null
Фото прес-служба РОДА

Як і в попередні роки, найпривабливішим туристичним об’єктом України, став Тунель кохання. Селфі із 3-D фотозони «Тунель кохання» стало справжнім «must have» елементом міжнародної виставки. Романтичне місце розвиває свою інфраструктуру. В цьому сезоні закохані пари зможуть одружитися в Тунелі кохання на романтичному павільйоні-пероні. 

null
Фото прес-служба РОДА

 

null
Фото прес-служба РОДА

Також на обласному стенді були представлені Корецький та Острозький інформаційні  туристичні офіси з новими пропозиціями. Дубенський історико-культурний заповідник презентував нічну екскурсію, яка вважається найкращою в Європі.

Оздоровчий туризм був представлений санаторієм «Червона калина», який минулого року став учасником «Великого готельного перепису України».

В рамках обласної експозиції презентовано пакет туристичних внутрішніх пропозицій «Пригоди на Рівному місці» від туроператора «Тайстра Тревел».

Також була анонсована вже традиційна для Рівненщини гра-квест «На власні очі», яка цього сезону охопить уже 44 об’єкти.

 Джерело: http://www.rv.gov.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews