У Рівному відбудеться зустріч-спілкування «OlympicLab»

Гість зустрічі - майстер спорту України з фристайлу, учасниця ХХІІ зимових Олімпійських ігор, чемпіонка України 2019 року Анастасія Новосад

03.04.2019 17:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У п’ятницю, 5 квітня о 10.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) з нагоди Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру спільно з відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області та Обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбудеться зустріч-спілкування «OlympicLab». Гостем зустрічі буде майстер спорту України з фристайлу, учасниця ХХІІ зимових Олімпійських ігор, чемпіонка України 2019 року Анастасія Новосад, яка представить відео виступів спортсменів на змаганнях та прокоментує їх.

Захід проводиться з метою популяризації ідей олімпізму та здорового способу життя, залучення молоді до активного стилю життя. У його рамках буде проведено фотосесію #WhiteCard (Біла картка), підняття якої символізує позитивну силу спорту і означає справедливе відношення та надання рівних можливостей усім, хто виявляє бажання долучитися до здорового способу життя, мир, нейтральність і зобов’язання діяти спільно заради кращого світу. 

Організатори: відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області; обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»; Рівненська обласна бібліотека для молоді. 

На захід запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі. 

null
Фото з мережі Інтернет

 

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-52-60 (Лідія Ражик).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews