На Рівненщині оголосили конкурс на посаду керівника обласного протитуберкульозного диспансера

04.04.2019 11:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

3-го квітня відбулося засідання постійно діючої конкурсної комісії з призначення керівників закладів охорони здоров’я, на якому члени комісії затвердили оголошення щодо проведення конкурсу на заняття посади директора комунального закладу «Рівненський обласний протитуберкульозний диспансер» Рівненської обласної ради.

В оголошенні зазначені основні напрями діяльності закладу, його статут та структура, а також перелік документів, який необхідно подати тим, хто хоче претендувати на посаду директора аби зайняти дану ваканцію.

Також були зазначені вимоги до претендента і до конкурсної пропозиції.  Обов'язковим пунктом є те, що претендент має подати  план розвитку закладу на найближчі три-п’ять років.

Подати документа можна буде в період з 4 по 18 квітня до виконавчого апарату обласної ради за адресою майдан Просвіти, 1, каб. 328.

За матеріалами http://vse.rv.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне