У Рівному жінка з перехожим ледь відбили дитину від бійцівського пса

Господар пса з місця пригоди втік

05.04.2019 22:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Великий стрес пережила сьогодні родина з Рівного. 4-річний хлопчик грався на дитячому майданчику. Його мама була поруч. Раптом бійцівський пес, якого неподалік вигулювали без намордника та повідка, перестрибнув через низенький паркан дитячого майданчика і вчепився у хлопчика.

Жінка кинулася рятувати дитину. На поміч прийшов і перехожий рівнянин, що йшов неподалік, чоловік теж кинувся на майданчик та відтягнув дитину від собаки, потім заніс малого в аптеку, де йому надали першу медичну допомогу. Це сталося на вулиці Богдана Хмельницького. Господар з собакою втекли. Дитина і матір шоковані нападом собаки. У хлопчика рвані рани на ніжках.

Поліція Рівного вже розшукала власника собаки. Це 44-річний рівнянин, який вже був засуджений за вбивство. Крім того, виявилося, що він вже притягався до відповідальності за порушення правил тримання собак. Про це повідомляє ГУНП Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews