У Рівному на Шухевича ДТП з потерпілими

07.04.2019 12:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Поліції про ДТП, яке трапилося 6 квітня близько опівночі, повідомили медики «швидкої». Слідчо-оперативна група встановила на місці події, що водій автомобіля «Volvo 740», 47-річний рівнянин, виїжджаючи із дворової території,  не надав перевагу в русі автомобілю марки «BMW», який рухався вулицею Шухевича зі сторони Богоявленської. Попри застосоване екстрене гальмування, 29-річному водієві «BMW» уникнути зіткнення не вдалося. Від удару «Volvo» його відкинуло на смугу зустрічного руху.

null
Фото -  відділ комунікації поліції Рівненської області 

Унаслідок ДТП травмувалися троє осіб. Водій «Volvo» із політравмою опинився у реанімації. Його пасажирку, 37-річну рівнянку, та водія  «BMW»  після надання медичної допомоги відпустили. 

null
Фото -  відділ комунікації поліції Рівненської області 

Відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобілі доставлені на штрафмайданчик. Обоє водіїв за зовнішніми ознаками були тверезі, однак остаточно це покажуть результати медичного освідування.

null
Фото -  відділ комунікації поліції Рівненської області 

Джерело: офіційний сайт Національної поліції


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews