Млинівщина: трагічні збіги для 45-річних

08.04.2019 17:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Інколи трагічні збіги настільки вражають, що аж моторошно стає. Нещодавно у двох населених пунктах Млинівщини поховали трьох сорокап’ятирічних чоловіків.

У Берегах попрощалися з односельцем, який не вистояв у поєдинку з невиліковною хворобою. Ще один берегівчанин зустрів смертний час у сусідній Польщі, де перебував на заробітках: відтепер місцем його вічного спочинку буде кладовище в рідному селі.

Велике горе спіткало і родину в Терешеві. Чоловік повертався з роботи: з Луцька маршруткою приїхав в Уїздці, а звідти пішки вирушив у своє село. Здавалося, звичний і безпроблемний маршрут. На біду, цього вечора березнева снігова завірюха грала останній зимовий акорд та він виявився з трагічним для терешівця, бо у темряві й у сніговому заслоні заблукав. Встиг зателефонувати рідним, що збився з курсу і ніяк не може втрапити на дорогу, якою ходив сотні разів.

Рідні забили на сполох, підняли на ноги односельців. На жаль, згодом зв’язок із чоловіком обірвався. Вранці його тіло виявили на полі: у померлого медики констатували інфаркт міокарда.

Висловлюємо щирі співчуття родинам померлих.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews