Степанські рятувальники провели екскурсію для учнів місцевої ЗОШ

09.04.2019 09:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

8 квітня до працівників 7-го державного пожежно-рятувального поста смт Степань завітали учні перших класів Опорного закладу «Степанська ЗОШ І-ІІІ ступенів». В рамках екскурсії працівники служби порятунку розповіли дітям про діяльність пожежно-рятувальної служби.

Учням розповіли, наскільки важливим для безпечного життя є дотримання відповідних правил поведінки та до яких жахливих наслідків призводить нехтування ними, розповівши про конкретні пожежі, які доводилося ліквідовувати рятувальникам. Особливо важливу роль така інформаційна діяльність відіграє для підростаючого покоління, адже саме у дитинстві та в підлітковому віці у людини формується правильне ставлення до власної безпеки.

В наш час дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню біди та як поводитись в екстремальних ситуаціях. З цією метою дітям було показано пожежно-рятувальну техніку, обладнання, продемонстровано готовність особового складу до виконання дій за призначенням, гасіння умовної пожежі, надання першої допомоги потерпілому.

З тим, що такі акції необхідні і їх потрібно якнайчастіше проводити, погоджуються і працівники пожежно-рятувальної служби, і дітлахи і вчителі. Адже такі заходи є водночас і розважальними, і пізнавальними і, безумовно, надовго залишаються у дитячій пам’яті, що в подальшому стане гарантом їх безпечного життя.

За матеріалами прес-служби ГУ ДСНС Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини