Рівненські військові вчили місцевих школярів тактичній медицині

09.04.2019 21:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

В одній із військових частин ОК «Захід» для понад двох сотень учнів одинадцятих класів місцевих шкіл провели практичний курс з тактичної медицини. Захід проведено для вдосконалення практичних навичок учнів із надання першої медичної допомоги. Цього року шкільна програма за предметом «Захист Вітчизни» значно ширша порівняно з минулими роками та передбачає отримання молоддю більшого об’єму знань. 

null
 Фото Інформагентства Міноборони (м. Рівне)

Як зазначила вчитель з основ медичних знань, захисту вітчизни та фізики рівненського навчально-виховного комплексу №19 Ольга Купріян, навчальна група, яка сьогодні присутня тут, складається з дівчат. Більшість їз них на території військової частини вперше, проте їм дуже цікаво, адже саме тут проходять військову службу чимало військовослужбовців-жінок. Серед них і одна із найбільш затребуваних спеціальностей – санінструктор підрозділу. 

null
 Фото Інформагентства Міноборони (м. Рівне)

В рамках знайомства з військовою частиною юним гостям розповіли про особливості військової служби та продемонстрували документальні фільми. Зокрема, про історію створення військової частини, участь в АТО (ООС) та виконання завдань в пункті постійної дислокації. 

null
 Фото Інформагентства Міноборони (м. Рівне)

Відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м. Рівне)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews