У мережі склали алфавіт досягнень Порошенка

10.04.2019 21:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

“Алфавіт Порошенка” набирає популярності в соцмережах, широко обговорюється та доповнюється самими користувачами.

У мережі склали список досягнень чинного президента України Петра Порошенка в алфавітному порядку. Серед інших такий список опублікував користувач Олександр Пронишин на своїй сторінці в Facebook.

Серед досягнень на букву “А” користувачі соціальної мережі виділили армію, асоціацію з ЄС, антипутінську коаліцію, автокефалію, а також автоматичне відшкодування ПДВ.

“Б” – безвіз, банківська система, очищена від банків-пилососів, бюджети обласних центрів зросли вдвічі, побутова корупція знижена, бум української музики, кіновиробництва і книговидання”, – перераховується в алфавіті.

Крім того, серед основних досягнень Порошенка користувачі виділили відновлення економічного зростання, децентралізацію, мир у переважній більшості областей, реформу ЗСУ та економічну незалежність від країни-агресора.

Відзначимо, що “Алфавіт Порошенка” набирає популярності в соцмережах, широко обговорюється та доповнюється самими користувачами.

“Не знаю, на яку букву: ГПУ довела до судових вироків 2300 кримінальних справ по корупції”, – зазначив користувач Shlomo Vasyliovych.

“Спасибі, скопіювала, доповнила антикорупційними органами та декларуванням чиновників і депутатів”, – прокоментувала публікацію Світлана Самборська.

Нагадаємо, перший тур президентських виборів в Україні відбувся 31 березня. В цілому по країні явка склала 62,78%. Після обробки 100% електронних протоколів відомо, що Зеленський набрав 30,24% голосів, Порошенко – 15,95%, Тимошенко – 13,40%.

Другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews