На Острожчині рятувальники перевірили готовність до оперативного реагування та лісових пожеж

11.04.2019 09:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

10 квітня рятувальниками ДПРЧ-17 та Острозьким МРС було проведено перевірку готовності лісогосподарств Острозького та Здолбунівського районів до оперативного реагування та протидії пожежам в лісових масивах, торфовищах і сільськогосподарських угіддях.

null

10 квітня рятувальниками ДПРЧ-17 та Острозьким МРС спільно з головним фахівцем відділу організації реагування з управління організації реагування на НС та ЦЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області капітаном служби цивільного захисту Погуляєвом О.О. ГУ ДСНС України у Рівненській області було проведено перевірку готовності лісогосподарств Острозького та Здолбунівського районів до оперативного реагування та протидії пожежам в лісових масивах, торфовищах і сільськогосподарських угіддях протягом весняно-літнього пожежонебезпечного періоду 2019 року.

З працівниками лісового господарства було проведено тактичні навчання щодо дій у разі виникнення лісової пожежі та розгортання на пожежних автомобілях. Після чого з лісничими Острозького лісового господарства було проведено лекцію щодо запобігання реагування та ліквідації наслідків лісових пожеж. 

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини