Рівнян просять розрахуватися за послуги теплопостачання

12.04.2019 06:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Наразі уже складений графік планових ремонтів на період міжсезоння, і всі сили ТОВ «Рівнетеплоенерго» будуть спрямовані на технічне обслуговування та оновлення обладнання і мереж для якісної підготовки до опалювального сезону 2019/20 р.р.

Про це офіційно заявили представники підприємства.

«Шановні споживачі ТОВ «Рівнетеплоенерго»!

Наближається завершення опалювального сезону 2018/19 р.р. Він пройшов успішно, у штатному режимі, без надзвичайних випадків. Завдяки ефективній роботі нашої технічної служби, нечисленні пориви були ліквідовані оперативно.

Наразі уже складений графік планових ремонтів на період міжсезоння, і всі сили нашого колективу будуть спрямовані на технічне обслуговування та оновлення обладнання і мереж для якісної підготовки до опалювального сезону 2019/20 р.р.

Нагадуємо вам, що вперше за останні роки ТОВ «Рівнотеплоенерго» планує продовжити централізоване гаряче водопостачання після завершення опалювального сезону. Однак, стабільність подачі гарячої води влітку залежить насамперед від своєчасної та повної оплати за надану послугу.

Тому, шановні наші споживачі, просимо вас розрахуватися за послуги теплопостачання та продовжувати користуватися гарячою водою після завершення опалювального сезону».

За матеріалами ТОВ «Рівнетеплоенерго».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews