У Рівному встановили особу зухвалої дівчини, яка бігала по поліцейському авто

13.04.2019 17:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Встановив особу дівчини, яка пробіглася на вулиці Генерала Безручка по службовому авто патрульної поліції дільничний офіцер Рівненського відділу поліції за допомогою соціальної мережі.

Зухвалим дівчиськом виявилися 12-річна школярка, яка вочевидь у такий спосіб хотіла виявити себе. Її дії фіксувала на відео подруга.

Поліцейські з’ясували, що дівчинка, яка собі дозволила отаке зухвальство вже перебуває на внутрішньошкільному обліку, як дитина-порушник. Малолітня проживає із бабусею та тіткою, її мама постійно їздить на заробітки в інше місто.

Наразі вирішується питання про кваліфікацію правопорушення, зважаючи на вік дитини. Відносно матері поліцейські складали адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов’язків за частинами 1,2 статті 184 КУпАП, які скеровані на розгляд суду.

Зі слів порушниці, вона вирішила повторити аналогічні дії юнака, якого нині вже притягнуто до кримінальної відповідальності.

Джерело: відділ комунікації поліції Рівненської області

 Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews