Вчора на Острожчині у Вельбівному унаслідок пожежі загинуло двоє чоловіків

13.04.2019 20:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Під час пожежі у приватному будинку рятувальники виявили тіла двох чоловіків 1962 і 1985 років народження.

Як повідомляють у ГУ ДСНС у Рівненській області, трагедія трапилася в селі Вельбівно Острозького району. Інформація про пожежу в одному зі житлових будинків Вельбівного надійшла до рятувальників у п’ятницю, 12 квітня, о 10:24. Для ліквідації займання на місце виклику спрямували бійців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Острога. Ще до приїзду надзвичайників місцеві самотужки почали гасити вогонь, який виник у кімнаті дерев’яного житлового будинку. У результаті дім розміром 6х10 м удалося врятувати. Вогнем знищено ліжко, матрац та пошкоджено підлогу на площі 3 м.кв.

На місці пожежі виявили тіла двох чоловіків. Як згодом установили, загиблими виявилися 34-річний власник помешкання та місцевий житель 1962 року народження.

null
 Фото ГУ ДСНС Рівненської області

До гасіння було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та 5 рятувальників. На місці пожежі працювала оперативна група Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Причину та збитки від пожежі встановлюють.

null
 Фото ГУ ДСНС Рівненської області



 

null
 Фото ГУ ДСНС Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews