Владика Епіфаній побував в Острозі, де очолив службу в академічному храмі

13.04.2019 22:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Предстоятель Православної церкви України, Блаженніший Епіфаній, митрополит Київський і всієї України побував в Остролзі. Зокрема прибув у Національний університет «Острозька академія», де провів молебень у студентсько-викладацькому храмі преподобного Федора Острозького.

Молебень був подячним з нагоди 25-річчя Національного університету «Острозька академія» в студентсько-викладацькому храмі. Предстоятель Православної церкви України вручив острожанам копію Томосу.

Владика Епіфаній взяв також участь у міжнародному проекті «Острог-FORUM 2019», присвяченому питанням духовно-моральних цінностей в контексті національної безпеки, який відбувся в НУ «Острозька академія». Мав також спілкування з професорсько-викладацьким складом університет. Йшлося про можливість впровадження програми подвійних дипломів між Київською православною богословською академією та Національним університетом «Острозька академія» для магістрів богослов’я.

Владика Епіфаній також дав  прес-конференцію представникам ЗМІ.

 

Джерело: сайт Острог. Район


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews