Рівненська жіноча команда БК «Рівне» здобула п'яте місце на регулярному чемпіонаті

14.04.2019 12:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Жіноча команда Баскетбольного клубу «Рівне» провела заключні два матчі у регулярному чемпіонаті Суперліги.

Останні поєдинки рівнянки проводили у Львові та Івано-Франківську. В обох іграх не барала участі одна з лідерок команди - Тетяна Гаврильчик, яка заліковує травму, щоб мати можливість допомогти команді у плей-оф.

У Львові наші дівчата програли, а в Івано-Франківську перемогли.

У регулярному чемпіонаті жіночої Суперліги БК «Рівне» зіграла 32 матчі, здобувши 14 перемог та зазнавши 18 поразок. Різниця забитих та пропущених очок 2103-2156. Набравши 46 очок, команда посіла п’яте місце.

Тепер на БК «Рівне» очікують матчі першого раунду плей-офф проти «Чайки» з Бердянська. Команди гратимуть до двох перемог. Вже цієї середи 17 квітня о 19:00 суперники зустрінуться у Рівному і у суботу, а за необхідності - у неділю, команди зіграють у Бердянську. Нагадаємо, що БК «Рівне» та «Чайка-ДЮСШ» минулого сезону грали серію плей-офф за третє та четверте місце, і тоді, провівши усі п’ять поєдинків, бронзові медалі Суперліги здобула команда БК «Рівне».

За матеріалами http://vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне