Внаслідок двох ДТП на Рівненщині травмувалися двоє громадян (Фото)

15.04.2019 15:41   Джерело: RvNews
Автор : Наталія Рівненська

Автопригоди за участі велосипедиста та мотоцикліста сталися у Рівному та Рокитнівському районі.

Близько 20 години на вулиці Макарова обласного центру 25-річна рівнянка, керуючи автомобілем «Nissan Murano», допустила наїзд на 30-річного жителя обласного центру, який на велосипеді перетинав проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переходу.

Унаслідок ДТП велосипедиста доставили до лікарні, де у нього діагностували перелом носа, осаднення обличчя, руки та алкогольне сп’яніння. Після надання необхідної меддопомоги чоловіка відпустили.

Як пояснила водійка поліцейським, вона рухалася на мигаючий зелений. Втім, усі обставини події слідчі з’ясовуватимуть у ході досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Відповідно до медичного освідування жінка за кермом була твереза.

Крім того, сьогодні, 15 квітня, близько 00:30 у результаті ДТП у селі Дроздинь Рокитнівського району медична допомога знадобилася пасажиру мотоцикла, 19-річному жителю села Старе Село. Хлопець упав із двоколісного транспортного засобу під час екстреного гальмування водієм. У потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews