На Рівненщині рятувальники провели семінар-нараду

17.04.2019 09:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

16 квітня у конференц-залі готелю «Оптіма Рівне» рятувальники провели семінар-нараду з представниками проектних організацій області. На даному заході був присутній головний архітектор Рівненської області, працівники Управління ДАБІ у Рівненській області, а також Рівненської філії ДП «Укрдержбудекспертиза».

null

Основною метою зустрічі рятувальників та проектантів було недопущення порушень вимог діючого законодавства під час проектування, а також розгляд та колективне обговорення нововведених нормативних актів та державних будівельних норм. 

null

Після вступного слова заступника начальника Головного управління із запобігання надзвичайних ситуацій Панюка Олега Володимировича до запрошених було доведено інформацію стосовно основних порушень вимог пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, які виявляються в ході проведення комплексної експертизи проектів, розглянуто останні зміни в містобудівному законодавстві та особливості розробки проектно-кошторисної документації щодо влаштування систем протипожежного захисту, а також обговорено нововведені нормативні акти та державні будівельні норми та проведено детальний аналіз впровадження інженерно-технічних заходів цивільного захисту під час проектування, будівництва та експлуатації об’єктів. 

null

Загалом захід пройшов змістовно і цікаво, а також дав позитивні результати, щодо подальшої плідної співпраці між проектантами та рятувальниками у сфері дотримання норм пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту на об’єктах будівництва області.

null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини