У Клевані рятувальники провели День цивільного захисту

17.04.2019 11:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

16 квітня рятувальниками 4-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області проведено День цивільного захисту на території КЗ Клеванська спеціальна ЗОШ – інтернат І – ІІ ст. смт. Клевань на прохання керівництва школи за адресою: смт. Клевань вул. Заводська, 3.null

Вогнеборці розповіли про правила поведінки у разі виникнення НС та пожежі, під час відпочинку в екосистемах, основні правила пожежної безпеки.

Також проведено показові дії з гасіння умовної пожежі пожежно-рятувальним підрозділом для юних школярів. Також було надано можливість кожній дитині спробувати себе у ролі ствольщика та газодимозахисника пожежно-рятувального відділення.

null

Дітей було ознайомлено з пожежно-рятувальним автомобілем, пожежно-технічним обладнанням, що знаходиться на ньому, захисним одягом та спорядженням, навчено правильному користуванню вогнегасником.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини