До Рівного їде багаторазовий чемпіон світу зі скретч-мистецтва

18.04.2019 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Вперше в Україні виступить легенда батлів DMC - DJ NELSON, француз із Нью-Йорку. Вечірка відбудеться на перший день Великодня, у неділю, 28 квітня, в “SkyBar Manhattan”. 

З головним хедлайнером сцену ділитимуть наші майстри з діджеїнгу та бітбокс.

Вечірка із DJ NELSON в рамках фестивалю “Французька весна” триватиме із 21:00 до 2:00 години.

Чемпіон світу з DMC, DJ Nelson, відкрив для себе хіп-хоп у 1992 році, слухаючи культові гурти: "Cypress Hill", "House of Pain" та "Wu Tang". Нельсон жонглює різними музичними жанрами, такими як Hip Hop, Fun, Electro, Reggae, Soul, Rock і завжди додає до нього свої особисті та дуже унікальні навички.

Сьогодні його виступи заряджають концертні зали у всьому світі. Він виступає у Франції, Німеччині, Швейцарії, Словаччині, Великобританії, Того, Дакарі, Марокко, Катарі, Іспанії, США та Південній Америці.  Ділив сцену із "ONYX", "A$AP Rocky M.O.P", "Reakwon", "The Game", "FatmanScoop", "Heltah Skeltah", "C2C", "Birdy Nam Nam", "Q-Bert", "Dj Muggs" (Cypress Hill), DJ Total Eclipse (X-ecutioners) Vicelow, "ROCCA".

Квитки на виступ DJ NELSON в “SkyBar Manhattan” (Соборна, 112, бц “Манхеттен”, 10й поверх) можна придбати онлайн за посиланням: djnelsonrivne.2event.com.

Довідка за тел.: 063 733 22 28

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews