«Духовна зустріч та молитва за Україну»: в Олександрійській ОТГ відбувся молитовний сніданок (Фото)

19.04.2019 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині в Олександрійській ОТГ ініціювали духовну зустріч у форматі молитовного сніданку. «Духовна зустріч та молитва за Україну» відбулася у Заборольському ліцеї.

«Мені надзвичайно приємно, що така непересічна подія відбулася саме на території Олександрійської ОТГ за участі народного депутата України Оксани Білозір та Архієпископа Рівненського та Острозького ПЦУ Іларіона», – розповів голова Олександрійської ОТГ Микола Шустов. – Ми вирішили, що молодь теж повинна долучитися до такого важливого заходу, тому серед учасників молитовного сніданку були присутні представники Учнівської ради при голові ОТГ».

Громадяни позитивно оцінили ініціативу голови Олександрійської ОТГ. Микола Шустов зазначив, що такі молитовні сніданки стануть традиційними, адже вони потрібні для налагодження діалогу та духовного розвитку українського суспільства і громади.

За матеріалами http://olek-otg.com.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 



 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews