У Костополі реконструюють місцеву школу №6 у яскравому національному стилі

19.04.2019 20:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Реконструкцію школи розпочали із заміни даху. Нині заклад має сучасну утеплену покрівлю, нові енергоефективні вікна та двері. Будівельники вже змінюють фасад – він буде яскравим із елементами української вишивки.

«Яскравих будівель побільшає. Довгий час місцева школа в Костополі була не дуже привабливою. Тепер навчальний заклад змінюють і 700 дітей буде навчатися в теплій і яскравій школі", - розповідає голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

За його словами, кошти на реконструкцію закладу виділяються два роки поспіль. Зокрема, у 2017 році завдяки співфінансуванню з обласного і районного бюджетів вдалося замінити майже 3000 квадратів даху. Торік замінили 165 вікон та 8 дверей, а цьогоріч розпочали утеплювати фасад. Загалом на реконструкцію школи з обласного бюджету спрямували 6 мільйонів гривень.

null
 Фото з сайту РОДА

Завдяки ремонту даху, заміні вікон та утепленню фасаду в закладі суттєво скоротять енерговитрати.

«Ми працюємо системно. Не вчора, не позавчора розпочали. Дякуючи сумлінним платникам податків, злагодженій роботі державних ініціатив, області, місцевої влади маємо можливість досягати результатів», - підсумовує Олексій Муляренко. 

null
 Фото з сайту РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews