Поліцейські Рівненщини взяли під охорону бюлетені на всіх виборчих дільницях

20.04.2019 18:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Усього на території області створено 5 окружних та 1006 дільничних виборчих комісій, правопорядок на яких забезпечує 1215 працівників поліції.

Крім того, поліцейські нагадують, що сьогодні, 20 квітня, опівночі відповідно до Закону України «Про вибори Президента України» закінчився строк проведення передвиборної агітації і наступає «день тиші». 

Нагадаємо, із 18 квітня особoвий склад ГУНП в Рівненській області переведений на посилений варіант оперативної службової діяльності. У цілодобовому режимі працює ситуаційний центр ГУНП, який моніторить ситуацію в області для своєчасного, оперативного та всебічного реагування на можливі правопорушення. 

null
Відділ комунікації поліції Рівненської області

До того ж, у поліції створені резервні групи з числа бійців поліції особливого призначення, Національної гвардії України з метою посиленої охорони публічного порядку на вулицях. У населених пунктах області патрулювання здійснюватимуть 540 правоохоронців та членів громадських формувань.

Варто зазначити, що в день проведення виборів на дільницях спільно із поліцейськими у складі шести оперативних груп нестимуть службу працівники ДСНС, які відповідатимуть за дотримання пожежного стану та своєчасного реагування на надзвичайні ситуації, зокрема повідомлення про замінування. 

null
Відділ комунікації поліції Рівненської області

 Джерело: https://rv.npu.gov.ua  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews