Рятувальники провели для дошкільнят пізнавальну екскурсію у Рокитному

21.04.2019 09:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

19 квітня в смт.Рокитне співробітники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини провели для дошкільнят дитячого навчального закладу «Струмочок» пізнавальну екскурсію.

Під час екскурсії рятувальники нагадали дітям правила пожежної безпеки та життєдіяльності, розповіли про основні причини виникнення загорянь, розповіли про наслідки пожеж.

null

Крім того, нагадали правила поведінки при відпочинку на воді і в лісі. Також вогнеборці продемонстрували пожежні автомобілі, спорядження та технічне обладнання, які представники мужньої професії використовують при ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій. Співробітники Служби порятунку ознайомили дітей із побутом та умовами роботи Рокитнівських рятувальників.

Також малеча мала змогу приміряти окремі елементи спорядження вогнеборців та посидіти у пожежних автомобілях, уявивши себе на мить справжніми рятувальниками – людьми, які, незважаючи ні на що, завжди приходять на допомогу.

null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини