Рафалівські вогнеборці провели «Тиждень безпеки дитини»

21.04.2019 10:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

В рамках проведення «Тижня безпеки дитини» 19 квітня учні 7-9 класів Рафалівської ЗОШ 1-2 ступеня відвідали до 5-го державного пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Рятувальники місцевого підрозділу розповіли підростаючому поколінню, як оперативно-рятувальні служби реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей.

null

Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража та огляд техніки та обладнання. Школярі фотографувались та мали змогу роздивитись екіпірування,в якому працюють пожежники.

Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти.  Під час зустрічі діткам було наголошено на  причини  виникнення пожеж та їх запобігання, та роз’яснено  правильність  дій  у разі виникнення  пожежі.

Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє важливість та героїзм професії пожежника – професії №1 у боротьбі з лихом.

null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини