У Млинові забивали… головою

21.04.2019 20:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

На стадіоні «Колос» у Млинові відбувся черговий матч чемпіонату аматорської ліги України: ФК «Малинськ» із Березнівщини приймав ФК «Ужгород» із обласного центру Закарпаття. Натхненні перемогами у двох останніх турах малинці намагалися продовжити звитяжну серію. Та й статус лідера групи зобов’язував.

У першому таймі вони сповна підтвердили амбіційні наміри видовищним голом у виконанні Артема Корольчука: після вивіреного навісу в карний майданчик гостей саме Артем у протихід голкіперу влучно пробив головою.

У другій сорокап’ятихвилинці господарі намагалися забезпечити комфортнішу перевагу, однак їхні атаки розбивалися в мури захисту ужгородців. А за тринадцять хвилин до закінчення основного часу закарпатцям вдалося пробитися крізь захисні редути «Малинська» і зрівняти рахунок. Причому, це була чи не перша за весь матч їхня небезпечна атака. До речі, м’яч затріпотів у сітці також після удару головою. Спроби малинців бодай ще раз вразити ціль не увінчалися успіхом, хоча ігрова напруга в карному майданчику гостей не спадала до фінального свистка.

Отже нічия 1:1. Комплімент гравцям обох команд від місцевих уболівальників: вони  чи не одностайно стверджували:видовищністю, змістом і характером гри суперники подарували футбольну насолоду, якої інколи не дочекаєшся від команд зі статусом професіоналів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews