Рівняни здобули ряд перемог на домашньому Кубку України з бодібілдингу

23.04.2019 11:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Рівне вперше приймало національні змагання з бодібілдингу та фітнесу - Кубок України.

До нашого міста з'їхалось майже 500 атлетів з усієї України. Честь Рівненщини на змаганнях представляло 9 спортсменів.

null

Накраще вдалось виступити Марині Мельченко. У неї срібло в категорії «Фізік». Також наш Артем Колосов здобув срібло у «Класік фізік». Трохи не вистачило Марії Вернюк. Вона четверта у «Фітнес-бікіні». Вдало себе проявили і дебютантки. Аліна Літвінець стала сьомою у «Фітнес-бікіні» та Марія Рачок шоста у «Фітнес-модель».

null

«Назвичайно напруженим видався підготовчий період до турніру. Змагання провели на найвищому рівні. В цьому переконалися сотні глядачів, які прийшли підтримати наших спортсменів. Дякую Національній Федерації за довіру. Порадувало все - і кількість учасників і саме проведення. Звісно, чимало позитиву залишилось. Думаю, багато буде з посмішкою буде згадувати Кубок України у Рівному», - прокоментував керівник обласної федерації бодібілдингу Валерій Ніколайчук.

null

Підтримка:

Олександр Якимчук, магазин спортивного харчування «Адреналін» (м. Рівне, вул. Соборна, 14а), компанія «Старк Фарм», спортивне харчування «OLIMP LAB», компанія «Pasta family», компанія «Айронмен» (Харків), магазин спортивного харчування «Атлет-маркет», компанія «Scitec nutrition», компанія «Ostrovit», ProteinPlus.pro, фітнес-бренд «Gymbeam», компанія «Fitpit», компанія «MuscleFood», магазин «ПротеінСпорт» (пасаж «Юність», 2 пов), «Activlab», «MusclePharm».

За матеріалами http://vse.rv.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне