Володимирецькі рятувальники перевіряють культові споруди

23.04.2019 13:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

Напередодні Великодня рятувальники Володимиреччини перевіряють пожежну безпеку культових споруд.

Упродовж квітня такі перевірки проводяться по всій території України. Відповідно до цього володимирецькі рятувальники проводять низку заходів, спрямованих на гарантування пожежної та техногенної безпеки у церквах, а також заходів з попередження виникнення надзвичайних подій у храмах під час Великодніх богослужінь.

null

Перш за все, рятувальники здійснюють перевірки стану пожежної безпеки приміщень: звертають особливу увагу на наявність у будівлях вогнегасників, протипожежного водопостачання та сигналізації, знаків пожежної безпеки, стан утримання електрогосподарства та приладів опалення, відповідність вимогам шляхів евакуації.

Також із священнослужителями проводяться інструктажі, їм нагадують правила пожежної безпеки, навчають діям на випадок виникнення пожежі, нагадують правила користування первинними засобами пожежогасіння.

null

Рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки в культових спорудах! Будьте обережні під час богослужінь! У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером «101»!

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини