30 червня на Рівненщині знову будуть вибори

У трьох новостворених ОТГ

23.04.2019 20:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Центральна виборча комісія 20 квітня на своєму засіданні призначила дату проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ та сільських, селищних, міських голів у трьох об’єднаних територіальних громадах по всій Україні, у томі числі і в Рівненській області.

Відповідно до рішення ЦВК, такі вибори відбудуться 30 червня 2019 року.

Отже, перші вибори відбудуться у  Малинській ОТГ Березнівського району, Бугаївській ОТГ Радивилівського району та Степанській ОТГ Сарненського району.

Окрім того, на Рівненщині також призначено додаткові вибори депутатів однієї сільської та однієї селищної ради. А саме у Іваннівській сільській раді до Привільненської ОТГ, та у Мальованській сільській раді до Млинівської селищної ОТГ.

Початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів оголошується з 11 травня 2019 року.

Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС  Рівненського РВ АМУ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews