У Млинівській ОТГ єдиний податок для бізнесменів буде найнижчим в області

І це лише один відсоток. І все для того, аби підвищити привабливість території для інвесторів.

24.04.2019 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Дмитро Левицький, екс-підприємець, який майже три роки очолює найбільшу на Рівненщині ОТГ, – Млинівську, – заявив про намір спробувати ввести найнижчий податок в Україні – 1% та сказав, що гарантує надання місцевої прописки для всіх зацікавлених підприємців. Нагадаємо, крім самого Млинова до об’єднаної тергромади увійшло 11 старостинських округів.

Дмитро Левицький пояснює своє рішення тим, що Млинівська ОТГ планує скористатися наданими децентралізацією можливостями та ввести найнижчий в Україні єдиний податок для підприємців у розмірі 1%, аби збільшити інвестиційну привабливість території. Про це на засіданні виконкому Млинівської селищної ради він заявив сьогодні.

- Якщо підприємства будуть зареєстровані на території ОТГ, то їхні податки йтимуть до місцевого бюджету. А це дозволить збільшити фінансування шкіл та інших соціальних об’єктів, - зазначає Дмитро Левицький.

Таку ініціативу громада реально може впровадити, це дозволяє їй зробити децентралізація. Питання податкового тарифу вже наступного місяця розглянуть місцеві депутати.

null
Дмитро Левицький. Фото - прес-служба РОДА

Після прийняття рішення підприємці малого бізнесу зможуть працювати вже з 1 січня 2020 року. Втім, розпочати реєструвати свою справу в ОТГ вони можуть вже.

Голова громади Дмитро Левицький вже зараз готовий надати місцеву приписку для зацікавлених підприємців.

Джерело: прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews