Поліцейські встановлюють обставини вибуху у Рівненському районі (Фото)

25.04.2019 14:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


Учора, 24 квітня, до поліції повідомив депутат сільської ради, що у селі Ставки внаслідок розриву боєприпасу травмувався місцевий житель.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що компанія товаришів на подвір'ї будинку після проведення городніх робіт розпивали алкогольні напої. У цей час 31-річний власник домоволодіння приніс реактивний противотанковий гранатомет та внаслідок необережного поводження з ним здійснив постріл. Боєприпас вибухнув на території сусідньої приватної земельної ділянки.

Вибуховою хвилею чоловіку відірвало пальці руки. Його каретою швидкої медичної допомоги доставили до травматологічного відділення медзакладу.

Вже у відділені медзакладу потерпілий пояснив поліцейським, що отримав РПГ від невідомих осіб кілька років тому будучи членом праворадикальної організації. 

За фактом недбалого поводження з боєприпасами, що призвело до травмування особи слідчі Рівненського районного відділення поліції розпочали досудове розслдіування за частинами 1 статті 263 та статті 264 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють інформацію про походження боєприпасу та встановлюють осіб причетних до цієї події. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews