Великодня доброчинна ініціатива міжрайонної спілки ветеранів АТО на Млинівщині

26.04.2019 17:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Напередодні Великодня багато млинівчан та мешканців населених пунктів району переймалися не лише домашніми передсвятковими клопотами, а й благодійністю: доброчинну ініціативу оголосила міжрайонна спілка ветеранів АТО в Рівненській області, яку очолює учасник бойових дій на сході України Юрій Кірись.

На терезах власного сумління і досвіду він зважив потреби захисників України на Донбасі у традиційних великодніх смаколиках і влаштував благодійну толоку. До неї долучилися відомі в ріднокраї приватні підприємства «Деметра», «Млинівська чайка»,ТзОВ «Ідна», які очолюють щирі й великодушні Олена, Василь та Ігор Стельмащуки, Володимир Чайка, Володимир Голуб. Як і завжди, не залишився осторонь керівник фермерського господарства з Малих Дорогостаїв Олександр Романчук. Крім того, активність у добродійній патріотичній акції виявив екс-депутата обласної ради Володимир Ковальчук, а також мешканці населених пунктів Млинівщини, студенти Млинівського державного технолого-економічного коледжу, які передали через волонтерів сплетені власними руками маскувальні сітки.

null
 Фото автора

Кілька тонн великодніх страв - пасок, яєчок, солодощів, ковбас, м’яса та інших продуктів бійцям 130-го розвідувального батальйону доправили знаний у наших краях волонтер Любомир Волошин, разом із Юрієм Кірисем та млинівчанином Сергієм Тадаєм. До речі, для перевезення вантажу на фронт пан Сергій надав свого буса і разом і з Любомиром і Юрієм склав водійське тріо.

null
 Фото автора

Слід зазначити, що крім великоднього набору продуктів волонтери доправили на передову акумулятори та інше технічне оснащення вкрай потрібне розвідникам, яке вони замовили у земляків – про ці необхідні на фронті речі подбала міжрайонна спілка ветеранів АТО в Рівненській області.   Річ у тім, що в цьому підрозділі служать чимало воїнів із Млинова та інших населених пунктів нашого та сусіднього Демидівського районів. Зважаючи на специфіку військової спеціальності, не називатиме їхніх імен і прізвищ. Зазначимо лише: військові розвідники сердечно дякували землякам за підтримку, за великодні подарунки. А ще бажають їм та усім нам із чистим серцем і щирим сумлінням зустріти Світле Христове Воскресіння і заодно пообіцяли забезпечити мир і спокій для піднесеного великоднього святкування.

null
 Фото автора

Власне, під час передвеликодньої поїздки у 130-й розвідувальний батальйон відбулася ще одна важлива подія: міжрайонна спілка ветеранів АТО взяла шефство над цим військовим підрозділом…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews