На Млинівщині ветерани Чорнобиля надій на державу не покладають

26.04.2019 19:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

У День пам’яті Чорнобильської катастрофи у Млинові біля пам’ятного знака жертвам цієї всепланетарної біди благочинний ПЦУ Млинівського району о.Володимир (Левандовський) у супроводі кліросного хору Свято-Михайлівського храму відправив поминальний молебень.

Священик виголосив щемливу промову про лихо, яке скалічило тіла і серця мільйонів українців та сусідніх народів. Чимало земляків, які брали участь у ліквідації наслідків катастрофи, уже за межею вічності і за них вознеслися молитви до Господа Бога. А живим ліквідаторам  Всевишній нехай посилає довгі роки життя.

null
Фото автора

Голова громадської організації «Союз. Чорнобиль. Україна» Георгій Полюхович не був багатослівним, але наголосив: згідно з рішенням Генеральної асамблеї ООН у світі втретє відзначають день пам’яті Чорнобильської катастрофи. Проте ліквідатори і потерпілі від чорнобильського атома особливих надій на державу не покладають, бо в неї останнім часом виникло безліч проблем і викликів.

null
Фото автора

Одного просив промовець: людяності до них не тільки щороку 26 квітня і на початку грудня. Побратимам-ліквідаторам Георгій Іванович побажав міцності духу і довголіття наперекір численним хворобам, клопотам і негараздам…

null
Фото автора

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews