Головному лікареві Центральної міської лікарні м. Рівне – сімдесят

26.04.2019 22:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Сімдесятирічний ювілей відзначив Євген Філімоновоч Кучерук, головний лікар Центральної міської лікарні м. Рівне. Рівняни вдячні йому за все, що він робив і робить для міста та його мешканців, як головний лікар центрального медичного закладу.

За його десятки років плідної праці, досягнень та звершень: сотні лікарів, які змогли себе знайти та зреалізувати, тисячі людей, яким допомогли і врятували життя. 

Про результати роботи керованого ним закладу говорить статистика.

Євген Кучерук на посаді головного лікаря з 1990-х. За ці роки в лікарні створені і успішно працюють:

  • Обласний центр артрології та відновного лікування (1999 р.) - проведено більше 1500 артроскопій.  
  • Центр мікроендоскопічної хірургії ЛОР-органів (2000 р.), де проводяться ендоскопічні і реконструктивні пластичні операції на носі та вушних раковинах. 
  • В 2002 р. введений в дію  комп’ютерний томограф, завдяки чому великий прорив зробили лікарі  нейрохірургічного відділення в об’ємі хірургічних втручань. 
  • В 2003р.  створений обласний лікувально-діагностичний гепатологічний центр, в 2005р.  введений в дію ангіограф, з чого почався розвиток кардіохірургії, а у 2018 р. – ще два ангіографи, що дало змогу вивести кардіологічну службу на високий рівень надання медичної допомоги.
  •  Загалом,  щороку, в лікарні проліковується близько 27 000 пацієнтів з числа жителів міста, області та інших регіонів України.

 Під керівництвом Кучерука працює сьогодні понад 1500 працівників, з них 240 лікарів – 9 з яких є Кандидатами медичних наук, та 12 – мають звання «Заслужений лікар України».

null
Фото з відкритих джерел

 Попереду – непрості роки реформування медицини, з якої наша лікарня має вийти саме такою, якою її і хоче бачити Кучерук – сучасним медичним закладом європейського рівня!

Тож побажаймо головному лікареві успіхів, наснаги та довголіття!

null
Фото з відкритих джерел

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews